Tervetuloa Ihmeellisiin viikkoihin

Hei kaikki vanhemmat,

kansiIVLotte Sos Farran-Lee ja Henriette Bagge Waskiel ovat tiimi tämän Ihmeelliset viikot -blogin takana. Olemme innoissamme blogin pitämisestä. Olemme itse jo kokeneet Ihmeelliset viikot ja toivomme, että tietomme ja kokemuksemme voivat auttaa teitä vanhemmuudessa ja lapsen kehityksessä.

Blogi poikkeaa sisällöltään monista muista lapsi- ja vanhemmuusblogeista. Menemme nimittäin kirjaimellisesti Ihmeellisten viikkojen sisään niin, että asetumme vauvan ja pienen lapsen pään sisään. Tämä ei tarkoita jokelteltua tai itkemistä, vaan aikuisille suunnattuja tulkintoja lapsen kokemuksista niiden eri kehityksen loikkien yhteydessä, joita Ihmeellisissä viikoissa käsitellään.

Toivomme, että blogi saa hymyn kasvoillenne ja tiedostatte, miksi on niin tärkeää ymmärtää, mitä lapsen aivoissa tapahtuu. Ymmärtämällä kehityksen eri loikkia voitte nauttia vanhemmuudestanne vieläkin enemmän. Tuo mielenrauhaa tajuta, että monessa asiassa on kyse yksinkertaisesti vain biologiasta.

Toivomme, että blogista on teille hyötyä. Ihmeelliset viikot on saatavilla hyvinvarustelluista kirjakaupoista eri puolilla Suomea painettuna kirjana sekä useista verkkokirjakaupoista.

Lisätietoja Ihmeellisistä viikoista saatte kirjan kotisivuilta. Tykätkää meistä myös Facebookissa.

Tervetuloa mukaan Ihmeellisiin viikkoihin!

Lotte S.
Henriette B.