Ihmeelliset viikot

LotteHenriette

Ihmeelliset viikot on kirja lapsen elämän ensimmäiseen kahteenkymmeneen kuukauteen sisältyvistä kehityksen loikista.

Ihmeellisten viikkojen kirjoittajat, hollantilainen tutkijapariskunta Hetty van de Rijtja Frans X. Plooij ovat tutkineet lapsen kehitystä yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Tutkimusten mukaan lapsi kehittyy henkisten loikkien kautta. Samalla  lapsen maailma muuttuu kokonaan, ja lapsi muuttuu usein omistushaluisemmaksi ja vaikeammin hallittavaksi.

Tätä kirjaa voi käyttää kirjaa ymmärtääkseen lastaan paremmin ja huomatakseen, miksi ja milloin lapsi on ottamassa seuraavan loikan kehityksessään. Kirjassa myös kuvataan lapsen persoonallisuuden rakentuminen, neuvotaan miten toimia, jotta lapsi kehittyy tasapainoisella tavalla ja miten eri kehityksen loikkia voi tässä hyödyntää.

Tämän blogin kirjoittajat Lotte Sos Farran-Lee ja Henriette Bagge Waskiel ovat jo eläneet läpi Ihmeellisten viikkojen. Lotte on Ihmeelliset viikot kustantaneen Human Publishingin perustaja ja kustantaja. Hän löysi Ihmeelliset viikot 13 vuotta sitten. Henriette vastaa Ihmeellisistä viikoista verkon yhteisöpalveluissa. Kaiken lisäksi hän on varsinainen superäiti.

Kirjan kotisivut

Ihmeelliset viikot Facebookissa