Neliapilan ensimmäinen aamu

Eilen, perjantaina 8.4.2016, kun vietettiin Suoman ja Suomettaren nimipäivää, minulla oli heti aamusta jotenkin vähän outo olo. Olin pahoinvoiva ja huonovointisuudesta johtuen jäin kotiin potemaan huonovointisuutta. Soitin miehelleni töihin, ettei hänen tarvitse kiiruhtaa töiden jälkeen hakemaan lasta hoidosta, koska poika jää kotiin minun kanssani. Yhteistuumin päätettiin puhelimessa, että mies hakee raskaustestin apteekista töistä päästyään, ihan vaan varmuuden vuoksi. Kuukautisetkaan eivät vielä myöhässä olleet, mutta alkamaisillaan kuitenkin.

Illalla istuskelimme sohvalla ja lopulta päätimme tehdä testin. Testi oli niin hyvin pakattu muoveihin, että sen avaamiseen meni tovi. Tein testin ja jätin sen vessan pöydälle odottamaan. Kolme minuuttia kului, ja menimme miehen kanssa yhteistuumin katsomaan miltä testi näyttää. Jännitti katsoa, mitä testi paljastaisi. Heti huomasimme, että testissä oli vahvaakin vahvempi + merkki.

Hui sitä tunnetta… aloin vapisemaan ja olimme molemmat shokissa. Järkytys, epäusko ja vapina olivat aivan ensimmäiset reaktiot. Sitten alkoi vähän jo naurattaa, vaikka vieläkin epäusko oli suurin tunnetila.  <3 Ilta meni asiaa miettiessä ja ihmetellessä.

Sulattelemme tätä ihanaa uutista edelleen…oikeastikko meille saadaan neljäs vauva!!!! Mitä me olemmekaan tehneet oikein, että meille tämä onni suodaan. Olo on onnellinen.

Tahdon vielä hiukan avata tuota “Neliapilaa”.. olen kaikissa kolmessa aiemmassa raskaudessani löytänyt raskausaikana neliapilan. Koskaan muulloin niitä en ole löytänyt… joten ehkä tänä kesänä taas löydän yhden . <3